Gastenboek

Laat hier een berichtje achter voor en over gastouder Dol-Fijn

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.121.230 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Familie Al-Kharsan schreef op 20 september 2018 om 07:04:
Het was erg gezellig, lekker veel bedrijvigheid van de kinderen en de sfeer is heel positief. Onze kinderen voelden zich heel vrij bij haar en ze gingen met veel plezier naar Fransina toe. We laten onze kinderen met een goed gevoel achter. Ook de flexibiliteit vond ik fijn. We zijn zeer tevreden!
fam. De Jager schreef op 7 april 2017 om 15:03:
Wij hebben een jaar of drie mogen genieten van de hulp van Fransina bij de opvang van onze drie kinderen, ze begon toen pas. Maar dat zou je niet zeggen...! Zij bleek een stille, stabiele kracht met een rustig overwicht op de kinderen. Door haar zorgzaamheid hadden de kinderen een fijne basis. De knutselwerkjes die de kinderen met haar maakten, zijn een blijvende herinnering ­čÖé Wij hebben niets dan lof voor Fransina!
M. Post schreef op 8 december 2016 om 09:14:
Fransina heeft op onze dochter Elodie gepast. Regelmatig kwam Elodie met knutselwerkjes thuis. Mee naar de markt was ook een groot feest! De thema's van Kiki sluiten goed aan op de dagelijkse ontwikkeling van kinderen. Fransina is begaan, serieus en flexibel. Een fijne plek voor Elodie!
Saskia Slinkman schreef op 23 november 2016 om 13:48:
Fransina past al een aantal jaar op onze 3 meiden. De meiden hebben het erg naar hun zin en gaan ook altijd met veel enthousiastme naar Fransina toe. Er is veel verschillend speelgoed en ze maken vaak leuk werkjes. Er zijn altijd kindjes om mee te spelen.Ze vermaken zich dus prima. We zijn erg tevreden en blij met onze lieve oppas. We kunnen ook altijd goed overleggen met oppasdatums. Erg prettig!
Nathalie schreef op 22 november 2016 om 20:55:
Fransina is al jaren een heel flexibele oppas voor onze Arthur. Arthur vindt het fijn om bij Fransina te zijn en daar te knutselen en te spelen met andere kinderen.
Familie Hofstede schreef op 22 november 2016 om 16:37:
Lieve zorgzame gastouder, flexibel met opvang, onze twee dochters van 7 en 3 gaan er altiid met veel plezier naar toe. Het is onze bedoeling om bij haar te blijven tot de kinderen naar de middelbare school gaan :D.
Paul en Anne schreef op 7 november 2016 om 18:07:
Fransina past regelmatig op onze dochter van vijf maanden. Ze is een lieve, betrokken gastouder die met veel rust en geduld met de kinderen omgaat. Ze is flexibel, er is in overleg veel mogelijk. Een fijne oppasplek voor onze dochter de komende jaren.
 
error: Content is protected !!